Hvem er vi

Da vi startede forretningen lavede vi helrenoveringer, reperationer og solgte reservedele.

Helrenoveringerne tog dog for meget tid, så vi blev nødt til at sige nej til flere. Vi har også måtte lukke meget af vores værksted ned. Da det hjalp flere at sælge reservedele, ikke mindst på eBay.


Et dansk postvæsen, som desværre ikke gør det nemt for et postordre firma, var medvirkende til at jeg stoppede med forsendelse af dele og koncentrerede mig 100% om eBay

De fleste som har en klassisk Vespa scooter i Danmark har på et eller andet tidspunkt gjort brug af min hjælp. Enten ved et godt råd telefonisk, på mail, facebook. Eller ved at bestille dele fra mig


Jeg åbnede i 1999 et firma som hedder Ricambi Vespa Spare Parts med salg, reparation og restaureringer af klassiske Vespa scootere. På det tidspunkt boede vi ved Nyborg.


I 2005 flyttede vi til Skærbæk ved Fredericia.
I de sidste år har jeg set gang på gang folk bestille de forkerte dele til deres Vespa. Da jeg også altid skulle høre at alt er billigere i Tyskland besluttede jeg mig for at prøve at gøre en forskel.

Derfor har jeg indgået et samarbejde med et tysk firma SIP scootershop, hvor min viden om Vespa og de forskellige dele som findes, kan komme til udtryk.


Med den unikke service at de sender varen direkte til dig.


Så hvorfor lave en dansk webshop når nu verdens bedste Vespa webshop allerede findes?


Så slut med at sende momsen til Tyskland. Lad den blive i Danmark. Samtidig med du støtter et dansk firma


Men denne service fungerer kun, hvis du er med til at gøre det nemt.. Brug tiden på Sip´S webshop. Find de dele som du mangler og giv mig numrene, That´s it. Så skal jeg nok klare resten.

GALLERY


Lidt blandede billeder fra vores Vespa verden